Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://www.horsedream.nu som är en webbutik med försäljning av hästprodukter.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi värnar om våra användares personliga integritet och i samband med förändringar i EU dataskyddslagen, som trädde i kraft 25 Maj 2018, har vi uppdaterat våra användarvillkor och vår privatpolicy. The General Data Protection Regulation (GDPR) är en lag inom Europeiska Unionen och målet är att ge EU-medborgare kontroll över sina persondata.

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg både före, under och efter köpeprocessen och vet att vi hanterar dina personuppgifter enligt gällande lagar och regler och på ett säkert sätt.

Vi vill att du ska veta att:

  • Dina uppgifter hos Horsedream.nu alltid är skyddade
  • Du alltid har möjlighet att kontrollera och uppdatera dina uppgifter.

Vi använder personlig information och data för att:

  • Kunna skicka varor, nyheter, uppdateringar och tips till dig
  • Vi delar aldrig dina uppgifter med tredje part annat än om lagen kräver det

Vi håller din persondata i säkerhet och vår lista av registrerade medlemmar är väl skyddade. För att kunna skicka produkter, nyheter och tips, samlas ditt namn, din adress och din e-postadress. Om du aktivt valt att registrera dig för nyhetsbrevet, kommer du att fortsätta få nyheter och uppdateringar i framtiden. Men om du önskar att bli borttagen från emaillistan, behöver du bara klicka på Avregistrera-länken i emailet.

Sekretesspolicy & behandling av personuppgifter
Alla personuppgifter  skyddas genom kryptering via SSL. När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta ditt namn, din adress och din e-postadress för att skicka produkter och information till dig.

Vill du beställa mot faktura eller delbetalning så måste vår samarbetspartner Svea Webpay ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina produkter mot faktura. När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server via leverantören Paypal som sköter kortbetalningar hos oss.

Vi måste också veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning och skicka produkterna till dig. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk i mailen välja att inte få flera mail från oss.

Cookies och Kontaktformulär

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Länkar till externa webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan än de parter som krävs för att behandla din order. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Enligt dataskyddsförordningen GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post: anneli@dansamedhastar.nu). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.